Waar moet ik op letten bij het kopen van baard en snor producten?

Home / Baard en Snor

Wil je baard producten kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood. 

Alle baard producten die jij nodig hebt:

 1. Baardshampoo of baardzeep
 2. Baardconditioner
 3. Baardolie
 4. Baardbalsem
 5. Baardkam
 6. Baardborstel
 7. Baardschaar
 8. Snorwax

 

 

  • baardshampoo, baardzeep, baardolie en baardbalsem met natuurlijke ingrediënten zijn beter voor huid en haar. Gebruik liefst geen syntetische stoffen, geen chemicaliën, geen agressieve bestanddelen
  • een baardschaar moet gemaakt zijn van roestvrij staal, met afgeronde punten om verwondingen te vermijden
  • koop een baardkam gemaakt van hout, niet van plastic. Plastic kammen kunnen scherpe randen hebben en verwondingen en gespleten punten veroorzaken. Bovendien worden de haren statisch geladen door te kammen met plastic.
  • een baardkam met dubbele rij tanden met verschillende ruimte tussen de tanden is handig omdat deze kam zowel voor een korte, een middellange als een lange baard gebruikt kan worden
  • een baardkam en baardborstel in pocket formaat is handig om overal mee naar toe te nemen
  • de geur van de baard producten is iets heel persoonlijks. Er bestaan heel veel soorten, van hout, citrus tot leer, maar er zijn ook geurloze producten.
  • de inhoud van de baardproducten is heel divers. Ben je nog niet zeker van een geur? Opteer dan voor een kleiner formaat.
  • het doseersysteem van de baardolie. Baardolie zit meestal in een flesje met een pipet, een druppelaar of een pompje, om gemakkelijk te kunnen doseren. Welk systeem het beste is is ook persoonlijk. Wat vind jij het gemakkelijkst? Probeer en ondervind. Het doseersysteem verschilt van merk tot merk, en wordt soms gewijzigd door het merk. Als je dan ook je lievelingsmerk en geur van producten gevonden hebt, is het doseersysteem een logisch gevolg.

Baard en Snor producten

 • Baard en snor producten online kopen

  De beste baard en snor producten kopen doe je heel eenvoudig en snel online bij Julien Deluxe. Wij hebben alles op voorraad en leveren rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Deze producten worden dagelijks in de barbershop van barbier Julien gebruikt. Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met ons via info@julien-deluxe.com voor persoonlijk advies op maat over de beste verzorgingsproducten. Of kom langs in de barbershop, Koolmijnlaan 15, B-3580 Beringen.