Verzenden

Home / Naar de winkel

Wij doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. Alle artikelen worden rechtstreeks verzonden vanuit onze magazijnen. Bestellingen worden verstuurd op werkdagen van maandag tot en met zaterdag, uitgezonderd feestdagen in België.

Verzenden binnen België
Verzendkosten: € 6
Gratis verzending vanaf € 50

Verzenden naar Nederland - Frankrijk - Luxemburg - Duitsland
Verzendkosten: € 9
Gratis verzending vanaf € 75

Indien er een probleem blijkt te zijn met je bestelling, de betaling of de ontvangst ervan, neem dan contact met ons op.

 

Shipment to Finland - Poland - Portugal - Spain - Sweden - Denmark - Ireland - Italy
Shipment cost: €25
Free shipping from €150

In case there is a problem with your order, payment or shipment, please contact us.

 

Interessant weetje: verwacht van ons geen nieuwe verpakking, speciaal voor ons gemaakt, met ons logo en reclame op de kartonnen doos gedrukt. Wij recycleren de verpakkingen die wij zelf ontvangen bij de leveringen van onze eigen bestellingen. We zorgen er uiteraard voor dat jouw bestelling heel zorgvuldig verpakt wordt, maar gebruiken hiervoor dus geen nieuw verpakkingsmateriaal.

Nog een interessant weetje: wij kunnen je niet beloven dat als je vandaag bestelt dat de bezorger morgen al voor je deur staat. Daar zijn wij simpelweg veel te klein voor. Wij gaan niet opboksen tegen die grote jongens. Dat is onmogelijk. Die wereldspelers kunnen soms zelfs de dag van bestelling al leveren... Dat is regelrechte waanzin! Maar is het nu echt van levensbelang dat je bestelling dezelfde dag of de volgende dag al geleverd wordt? Wij denken van niet. Wij beloven wel dat wij er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen. Dan hebben wij het over één (ja, soms kan het) tot maximaal enkele dagen. Wij zijn immers ook afhankelijk van de bezorgdiensten. Wij kunnen geen wurgcontracten met deze firma's afsluiten. Dat willen wij ook niet. Enkele dagen, ... Wij beloven ook dat je geduld beloond zal worden!