Over Julien

Home / Naar de winkel

 

 

Alles waar jij blij van wordt

De roots van Julien Deluxe liggen in de authentieke barbershop van mijn grootvader. Ik trad in zijn voetsporen en wat in 2015 begon als een barbershop is ondertussen uitgegroeid tot een lifestyle merk voor de hedendaagse man en vrouw. Maar niet zomaar een lifestyle. Jouw lifestyle! Of je nu man bent of vrouw, of beide of geen van beide, of soms man, soms vrouw, leef je leven! Wij, van Julien Deluxe, willen je een goed gevoel geven. Gaandeweg hebben wij dan ook ons assortiment uitgebreid van styling- en verzorgingsproducten voor de hedendaagse man naar een lifestyle assortiment voor mannen en vrouwen. Jouw lifestyle! Allemaal kwaliteitsproducten met een verhaal, die passen in ons concept: "Leef je leven zoals jij het wilt!".

  • producten voor hem en haar voor de verzorging en styling van het kapsel en het lichaam
  • stijlvolle mode accessoires voor de outfit van dames en heren
  • alles voor de inrichting en decoratie van je interieur
  • alles om heerlijk te eten en te drinken, te koken en te tafelen

Kortom, alles wat nodig is om het leven te leiden zoals jij het wilt en om van je huis een thuis te maken. Julien Deluxe heeft het voor jou.

Naast de gekende merken voor haar- en baardverzorging, scheerproducten, en lichaamsverzorging, willen wij ons onderscheiden van de massa. Wij zijn dan ook constant op zoek naar kleine, authentieke merken met kwaliteitsproducten, maar ook met een verhaal. Dit verhaal kan gaan over een familie business, artisanale producten, eerlijke handel, en nog veel meer. Regelmatig ontdekken wij zo echte pareltjes, die we dan ook opnemen in onze shop.

De Men's Grooming producten zijn allemaal uitvoerig getest en goedgekeurd in de barbershop, Koolmijnlaan 15/2, B-3580 Beringen. Op dit adres bevindt zich ook onze stenen winkel waar je een gedeelte van de artikelen kan bekijken en aankopen. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met barbier Julien via info@julien-deluxe.com voor persoonlijk advies op maat. Of kom langs in onze barbershop.

De aandachtige bezoeker van onze shop zal opgemerkt hebben dat er een aantal ludieke elementen in verweven zitten. Deze zijn bedoeld om een glimlach op je gezicht te toveren. Laat dit dan ook zo gebeuren. Ze zijn niet bedoeld om iemand te beledigen, noch om iemand te discrimineren. Laat het toe,... laat ons die glimlach op je gezicht toveren.

getekend, maart 2022,

Julien, de barbier die zijn leven leeft zoals hij het wil

  • Barbeir Julien Deluxe
  • Barbershop Julien Deluxe
  • Scheren Julien Deluxe