Waarom snorwax gebruiken?

Home / Men's Grooming / Baard en Snor / Snorwax

Snorwax is onmisbaar om die wilde, eigenwijze snorharen te temmen en in model te brengen. Lees hier onze tips om snorwax te gebruiken.

 • Waarom snorwax gebruiken?

  Droom jij ook van zo’n coole snor zoals die van barbier Julien? Snorren heb je in vele vormen en maten. Je kan ze zonder baard dragen waardoor je snor echt gaat opvallen in je gezicht. Je kan ze ook samen met een baard dragen waarbij je ze ofwel laat overlopen in de baard, ofwel juist niet, en een onderbreking laat tussen beiden. Hoe dan ook, je snor is het pronkstuk van je gezicht, op voorwaarde dat je er de nodige aandacht aan besteedt. En daar komt snorwax kijken. Met dit product kan je je snor de hele dag in model houden en ervoor zorgen dat hij er mooi en verzorgd blijft uitzien. Met snorwax geef je hem de aandacht die hij verdient. Voor die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Snorren zijn nu eenmaal eigenwijze dingen die hun eigen leven leiden. Wilde haren die overal naartoe springen en niet op hun plaats blijven. Of die gewoon naar beneden gaan hangen. Daardoor gaat je snor er nogal snel onverzorgd uitzien, en dat is niet de bedoeling. We gaan ze in bedwang moeten houden; we gaan ze moeten temmen. We moeten ze laten merken dat wij de baas zijn. Vanaf het begin dat je ze laat groeien. Gelukkig hebben we bij Julien Deluxe daar het perfecte product voor en dat is snorwax. Dit gaat namelijk dat eigenwijze ding op je gezicht in toom houden zoals geen enkel ander product dat kan. En niet alleen dat, het gaat je snor ook nog de nodige verzorging geven, dankzij de voedingsstoffen die er in zitten, zodat deze niet alleen mooi is, maar ook gezond. Heb je die coole snor van barbier Julien al gezien?

 • Baard en snor van barbier Julien

  5 Voordelen van snorwax

  1. Met snorwax kan je je snor mooi stylen en in model brengen
  2. Snorwax is stevig genoeg om de snor de ganse dag in model te houden
  3. Het bevat voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je snor en de onderliggende huid de nodige verzorging en hydratatie toegediend krijgen
  4. Het maakt de snorharen zachter
  5. Meestal zit snorwax in een klein potje zodat je het gemakkelijk in je broekzak overal mee naartoe kan nemen. Moest het toch nodig zijn om je snor in de loop van de dag nog eens te stylen

 • Waarom kan ik geen baardbalsem gebruiken voor mijn snor?

  Baardbalsem mag dan wel dezelfde functie hebben als snorwax, namelijk stylen en in model brengen, het heeft niet voldoende stevigheid en hold om je snor in de gewenste plooi te leggen. Snorharen zijn namelijk veel wilder en moeilijker mooi in model te houden dan de haren van een baard. Ook om bijvoorbeeld een sjieke krul te leggen in de uiteinden van een langere snor, is baardbalsem niet stevig genoeg. Niet geschikt dus. Met snorren wax krijg je dit gelukkig wel voor mekaar. Om precies dezelfde reden moet je er ook niet aan denken om pomade te gebruiken. Pomade dient om je kapsel in model te brengen. Zelfs de stevigere pomades zijn niet stevig genoeg om dat pronkstuk onder je neus onder handen te nemen. Je mag je snor wel wassen samen met en met hetzelfde product als je baard, namelijk een baardzeep of een baardshampoo. Hetzelfde is geldig voor de baardolie, waarmee je niet alleen je baard maar ook je snor en de onderliggende huid kan voorzien van de nodige voedingsstoffen om te vermijden dat de huid en de haren gaan uitdrogen. Uitdroging moet je absoluut vermijden want dat is namelijk de oorzaak van vele ongemakken die mannen met baarden en snorren kunnen ervaren, zoals jeuk, schilfers en huidirritaties.

Snorwax kopen - deze vinden wij de beste:

 • Hoe Snorrenwax gebruiken?

  Eventueel kan je eerst wat uitspringende haartjes afknippen met een baardschaar. Snorwax bevat net zoals baardbalsem meestal bijenwas, maar in snorwax zit een hoger gehalte, juist om het die extra stevigheid te geven. Snorwax is dan ook steviger en harder dan baardbalsem en het is moeilijker om hem uit het potje te krijgen. Je kan het potje bijvoorbeeld in je broekzak bewaren zodat de wax iets warmer wordt en makkelijker uit het potje te halen is. Gebruik de bovenkant van je duimnagel om een heel klein beetje uit het potje te schrapen. Verwarm het tussen je vingers zodat het een beetje vloeibaar en zachter wordt en breng daarna aan in je snor. Masseer het product in je snor. Hiervoor kan je een baardkam of een baardborstel gebruiken. Breng de snor dan in model met je vingers of met de baardkam.

 • Waar Snorrenwax kopen?

  Snorwax koop je snel en eenvoudig online bij Julien Deluxe. Er bestaan heel veel soorten en veel verschillende merken. Er bestaan er ook voor extra stevige fixatie. Het is niet gemakkelijk voor jou om een keuze te maken uit het enorme aanbod. Wij hebben een selectie gemaakt voor jou van de snorwax waar wij fan van zijn. Wij gebruiken deze producten dagelijks in onze barbershop. Ook barbier Julien zelf gebruikt ze. De producten zijn allemaal op voorraad en kunnen dus heel snel geleverd worden rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om snel contact met ons op te nemen via het contactformulier, via onze chat of door een mail te sturen naar info@julien-deluxe.com voor persoonlijk advies op maat. Wij zullen zo spoedig als mogelijk antwoorden. Of kom eens langs in onze barber shop, Koolmijnlaan 15, B-3580 Beringen.