Black Friday Sales

Black Friday Top Deals waar jij blij van wordt

Leuk dat je hier al eens een kijkje komt nemen. Kan jij ook niet wachten om te profiteren van de Black Friday Super Deals van Julien Deluxe? Nog even geduld. Op 16 november 2023 om 23h59 worden de deals online gezet. Noteer deze datum alvast in je agenda. Tot dan!

 • Wat is Black Friday?

  Black Friday is een dag boordevol onweerstaanbare kortingen en straffe promoties waarmee veel webshops, winkeliers en grote winkelketens uitpakken. Op deze dag kan je dan ook flink je slag slaan en profiteren van Black Friday top deals. Bij Julien Deluxe scoor je de mooiste aanbiedingen met scherpe prijzen en hoge kortingen speciaal voor jou. En dat zowel in onze stenen winkel als online in onze webshop. Wij hebben een selectie van artikelen uitgelicht speciaal voor deze Black Friday dag. Daar word jij toch heel blij van! Zoek niet verder op het internet voor mooie deals, bij Julien Deluxe vind je de beste Black Friday super deals!

 • Wanneer is Black Friday 2023?

  Black Friday valt elk jaar op de vrijdag na Thanksgiving. Thanksgiving is elk jaar op de vierde donderdag van november, bijgevolg is Black Friday op de vierde vrijdag van november. In 2023 betekent dit dat Black Friday op 24 november valt. Noteer deze datum alvast in je agenda want op deze dag kan jij de mooiste product deals en mega kortingen scoren! En wat nog beter is, bij Julien Deluxe maken we er niet alleen één Black Friday dag van, maar een hele Black week! Van 17 november 2023 tot en met 27 november 2023 kan je bij Julien Deluxe straffe promo's vinden als nooit tevoren! Dat zijn zomaar eventjes 11 dagen om je slag te slaan! Je bent dus niet afhankelijk van alleen maar die ene Black Friday dag om koopjes te scoren. Nee, 11 dagen lang kan je al je gewenste artikelen bij elkaar shoppen. Hoe tof is dat! Je hoeft dus niet te wachten tot 24 november om helemaal uit de bol te gaan, en je hebt ook na 24 november nog 3 volle dagen om je helemaal te laten gaan. Pak dat Black Friday voordeel!

 • De beste Black Friday Deals 2023 shop je bij Julien Deluxe

  Bespaar veel geld door gebruik te maken van de Black Friday Top Deals van Julien Deluxe. Misschien heb je al lang iets op je verlanglijstje staan? Goed nieuws want dan is het nu de moment om over te gaan tot een online aankoop bij Julien Deluxe en van onze Black Friday deals te profiteren. Het is nu of nooit! Maar misschien heb je helemaal geen zin om naar fysieke winkels te gaan om te shoppen tussen een massa mensen, in al die drukte. Want toegegeven, het is soms over de koppen lopen op deze dag. Blijf gewoon lekker in je zetel zitten en begin online te shoppen bij Julien Deluxe. Lekker rustig, lekker relaxed, lekker chill. Om je optimaal te laten genieten van deze 11 Black Friday dagen super promo's, zonder stress, zonder het gevoel te hebben dat je iets gemist hebt, hebben wij een Black Friday Collectie samengesteld. Je hoeft op deze manier geen enkele aanbieding te missen. Wij hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet. Hier vind jij snel en gemakkelijk de allerbeste Black Friday kortingen. Hoe handig is dat! Maak gebruik van dit complete en handige overzicht. Maar, wij maken de Black Friday aanbiedingen natuurlijk pas bekend om middernacht van 16 op 17 november 2023. Vanaf dat moment kan je beginnen met shoppen en de hoogste Black Friday kortingen scoren. Maar tot dat moment zal je nog geduld moeten hebben, maar je kan wel al beginnen met dromen!

 • De betekenis en het ontstaan van Black Friday

  Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten en valt de dag na Thanksgiving Day, dat gevierd wordt op de vierde donderdag in november. Black Friday valt bijgevolg op de vierde vrijdag in november. Op deze dag hebben de meeste werknemers in de Verenigde Staten een vrije dag. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de jaarlijkse kerstaankopen. Er wordt met hoge kortingen reclame gemaakt om klanten te lokken. Veel winkels gaan al vroeg in de ochtend open en klanten staan dikwijls uren in de rij tot de winkels open gaan en om de beste Black Friday deals te kunnen scoren.

  Er zijn verschillende theoriën over het ontstaan van de naam Black Friday:

  • Oorspronkelijk zou de naam Black Friday uit de Amerikaanse stad Philadelphia komen, waar deze naam in de jaren '50 of '60 van de vorige eeuw voor het eerst gebruikt werd door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte die in en rond de stad ontstond op de dag na Thanksgiving, wat op de vierde donderdag van november valt. Op deze vrijdag na Thanksgiving namen veel Amerikanen immers een vrije dag om van een lang weekend te kunnen genieten. Veel mensen trokken er dan ook op uit, waardoor het op die dag heel druk was in het verkeer. De wegen zagen bij wijze van spreken zwart van de auto's.
  • Volgens een andere theorie werd de naam Black Friday voor de eerste keer gebruikt tijdens de gold crash, de financiële crisis in de Verenigde Staten in 1869. Twee grote Wallstreet-financiers werkten samen om zoveel mogelijk goud op te kopen in de hoop dat zo de prijs zou stijgen, waarna ze dan al dat goud met veel winst terug zouden kunnen verkopen. Op die bewuste zwarte vrijdag (Black Friday) in 1869 kwam de samenzwering echter uit waardoor de aandelen in vrije val naar beneden tuimelden en voor veel faillissementen zorgden.
  • Nog een theorie, ontstaan in 1981, zegt dat op die dag de winkeliers in de Verenigde Staten voor het eerst "in het zwart" komen te staan, wat betekent dat ze vanaf die dag voor het eerst winst beginnen te maken voor het jaar. Waarschijnlijk door de shopdrukte op de dag na Thanksgiving. In de Verenigde Staten is het bij de boekhouding de gewoonte om verliezen in rode inkt in de boeken te schrijven, en winsten in zwarte inkt. Het illustreert hoe belangrijk de kerstperiode is voor het jaarlijks eindresultaat van de winkeliers.
  • En er valt ook iets te zeggen voor de theorie dat op de vrijdag na Thanksgiving de straten en de winkels zwart zagen van het volk, allemaal mensen die op deze vrije dag hun inkopen voor de aankomende kerst gingen doen. Traditioneel starten veel Amerikanen op deze dag al met het aankopen van cadeaus voor kerstmis.

  Wat ook het ontstaan en de geschiedenis van deze Black Friday dag is, feit is dat deze dag ondertussen de drukste winkeldag van het jaar is in Amerika. Er worden hoge kortingen gegeven waar veel mensen op afkomen en veel winkels openen de deuren al om middernacht. Black Friday werd razend populair en is ondertussen verspreid over de rest van de wereld. Ook in België en Nederland sluiten steeds meer winkeliers aan bij het concept en worden de promoties elk jaar straffer.

 • Wat is de Black Week en wanneer is het?

  Bij Julien Deluxe vieren we niet alleen Black Friday, nee, we vieren Black Friday een hele week, vandaar Black Week. Hoe zonde zou het zijn om onze super promo's slechts één dag voor jou beschikbaar te maken. Niet alleen op 24 november kan je profiteren van Black Friday top deals, maar van 17 november tot en met 27 november 2023 kan je de beste super deals scoren. Noteer deze Black Week in je agenda zodat je geen enkele aanbieding gaat missen. De promoties beginnen op 17 november en lopen non stop door tot maandag 27 november, ook wel Cyber Monday genoemd. Zo hoef je bijvoorbeeld niet voor die ene dag speciaal verlof te nemen. Leuk meegenomen toch! Welke dagen voor jou ook het beste uitkomen, eind november is de periode van het jaar om de mooiste koopjes te scoren bij Julien Deluxe. Profiteer ervan om bijvoorbeeld al kerstcadeautjes en nieuwjaars geschenken te kopen. Misschien komt er wel een verjaardag aan, of een andere viering waarvoor je een cadeau moet voorzien. Zelfs Valentijn is niet meer ver weg. Profiteer van onze fantastische promoties gedurende deze dagen om al je cadeaus in te kopen. Wacht niet langer en scoor die Black Friday Week kortingen!

 • Wat is Cyber Monday en wanneer is het?

  Cyber Monday is, net zoals Black Friday, een dag die helemaal in het teken staat van knallende promoties! Deze dag wordt gevierd op de maandag na Black Friday, en voor dit jaar vindt deze dag dan ook plaats op 27 november 2023. Zet ook deze datum in je agenda, want je kan dan nog steeds genieten van heel interessante deals in de webshop en in de stenen winkel van Julien Deluxe.

  Cyber Monday is in 2005 ontstaan in Amerika, hoe kan het ook anders, toen een werkneemster deze term bedacht om de officiële start van het online shopping seizoen, als start voor de inkopen voor de kerst en eindejaars periode, in te luiden. De kortingen en promo's die op die dag te rapen vallen gelden enkel online in webshops, vandaag de benaming Cyber Monday, waarbij cyber staat voor internet technology. Dit terwijl je op Black Friday kortingen kunt scoren zowel in webshops als in fysieke, stenen winkels. Er zijn natuurlijk veel voordelen aan het online shoppen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen en kan je rustig vanuit je zetel jouw favoriete producten shoppen. Je bespaart brandstofkosten en parkeerkosten. Je verliest bovendien geen tijd met het vinden van een parkeerplaats. Het eindeloos rondrijden om een parkeerplaats te vinden kan toch je hele dag verpesten. Je ontloopt de drukte in de winkelstraten en de winkels. Kortom, Black Friday, Black Week of Cyber Monday, je hebt geen excuus meer om niet die top deals te scoren waar jij al lang van droomde!