Uitgebreide gezichtsroutine voor vrouwen

De ultieme tips voor de beste uitgebreide gezichtsverzorging voor vrouwen van elke leeftijd. Als aanvulling op de basis gezichtsverzorging die je elke ochtend en elke avond toepast, kan je regelmatig nog extra stappen toevoegen aan deze routine: een scrub of peeling en/of een gezichtsmasker.

  • EEN SCRUB OF EEN PEELING

    Naast het dagelijks reinigen van je gezicht met een cleanser is het aangeraden om regelmatig een scrub (peeling) te doen als onderdeel van een grondig reinigingsproces. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd door de scrubdeeltjes, zodat de nieuwe, zachte huid aan de oppervlakte komt. Pas deze stap één tot drie maal per week toe, in je ochtend- of avondroutine, na het reinigen van je gezicht (stap 1 van de basisroutine) en voor het tonifiëren (stap 2 van de basisroutine). Als je ook een gezichtsmasker wilt aanbrengen, ga je eerst scrubben en daarna het masker aanbrengen.

  • EEN GEZICHTSMASKER

    Na het scrubben kan je een gezichtsmasker aanbrengen. Er bestaan veel soorten gezichtsmasker en welk masker je gaat gebruiken, hangt af van wat je huid op dat moment het meeste nodig heeft. De ene dag heeft je huid meer vocht nodig, de andere dag is er nood aan een extra diepe reiniging. Kijk goed naar je huid wat het op dat moment nodig heeft en gebruik een masker dat aan deze noden voldoet. Pas deze stap één tot drie maal per week toe, in je ochtend- of in je avondroutine, na het reinigen van je gezicht (stap 1 van de basisroutine). Als je je gezicht ook wilt scrubben, doe je dit eerst, vooraleer je het masker aanbrengt.

HET COMPLETE GEZICHTSVERZORGING STAPPENPLAN VOOR VROUWEN- IN WELKE VOLGORDE GEBRUIK IK DE GEZICHTPRODUCTEN?

Zie je door de bomen het bos niet meer? We zetten hier nog eens alle stappen voor de perfecte verzorging van je gezicht op een rijtje:

1 – Het gezicht dagelijks grondig reinigen met een reinigings product, ’s morgens en ’s avonds, om make-up, vuil, talg, etc. te verwijderen

2 – Eén tot drie maal per week het gezicht scrubben, ofwel ’s morgens ofwel ’s avonds, voor een nog grondigere reiniging

3 - Eén tot drie maal per week  een gezichtsmasker aanbrengen dat voldoet aan de noden van je huid op dat moment

Je kan een scrub én een gezichtsmasker gebruiken, of één van de twee. Als je ze beiden gebruikt, ga je eerst je gezicht scrubben, en daarna breng je het masker aan.

 4 – De huid van je gezicht dagelijks tonifiëren met een tonic, aangebracht op een watje, ’s morgens en ’s avonds

5 – De huid van je gezicht dagelijks voeden en beschermen met een dagcrème ‘s morgens, en een nachtcrème ’s avonds

 6 - Met volle teugen genieten van die onweerstaanbare aantrekkingskracht!

7 - Uiteraard kan je ons altijd contacteren als je nog vragen hebt over gezichtsverzorging voor vrouwen

Deze stappen gelden voor vrouwen van alle leeftijden, en voor elk huidtype. Wel is het belangrijk om de producten te gebruiken die bij je huidtype passen.