Op weekend met de meisjes

Of het nu een city-trip is naar Barcelona, of naar het mondaine Saint-Tropez; een avontuurlijk kampeerweekend, of naar het Shlagerfestival, een weekendje weg met de meisjes vraagt steeds de nodige voorbereiding. In onze Ladies Care Collectie vind je alles wat je nodig hebt voor de beste verzorging van je lichaam en je haar. Wat dacht je van een gelaatsverzorging bij je thuis, alsof je rechtstreeks uit het schoonheidssalon komt?

Berg je make-up en andere kleine spulletjes zoals lippenbalsem, handcrème, parfum of enkele scrunchies op in één van onze mooie etuis. Met de bijpassende draagtas kan je helemaal in stijl op weekend vertrekken. Of je nu op hotel gaat of overnacht in een tent, neem zeker je eigen kussen mee. Spuit er een beetje van het huisparfum Chambre d'Amis op voor een heerlijke nachtrust.

De avond starten met een Gin & Tonic? Dat kan perfect rond het kampvuur, of op de hotelkamer alvorens jullie een stapje in de wereld gaan zetten. Hier lees je hoe je de perfecte Gin & Tonic maakt.

En last but not least, de munt pastilles mogen zeker niet ontbreken in je bagage. Je weet nooit wie je tegenkomt. En dat ze zonder suiker zijn, is natuurlijk mooi meegenomen. Enjoy the weekend!