Tips om energie te besparen

Home / Naar de winkel

In deze tijden van ongezien hoge prijzen voor elektriciteit, aardgas, stookolie, diesel en benzine, zijn we allemaal op zoek naar tips en ideeën om minder energie te verbruiken en geld te besparen. Wij hebben geen verstand van zonnepanelen, warmtepompen, digitale meters, thuisbatterijen en elektrische wagens, maar wij hebben wel enkele heel eenvoudige tips om zonder grote investeringen je energieverbruik serieus naar beneden te krijgen. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Plaids om energie te besparen

Plaids

Energie besparen met een zalig warme en zachte plaid! Zo eenvoudig en gezellig kan het zijn. Dit is veruit onze persoonlijke nummer één tip. Kruip op de bank lekker onder één van onze dekentjes om TV te kijken en de verwarming kan gegarandeerd een graadje lager. Leg ze over je benen als je bij het thuiswerken op je bureaustoel zit. Gebruik ze als extra deken op je bed en de verwarming op de slaapkamer kan zelfs helemaal uit. Dat ze er ook nog mooi uitzien, is een extra bonus!

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Plaids
Interieur en decoratie

Kussens

Stapel enkele kussens rond jou in de zetel of op je bed voor een heerlijk behaaglijk gevoel. Combineer ze met een plaid en weg is de koude! Zet de verwarming een graadje lager zonder zware investeringen, zonder aan comfort in te boeten.

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Kussens
Geurkaarsen

Kaarsen

OK, toegegeven, zoveel warmte produceert een kaars nu ook weer niet, tenzij we er heel veel gaan aansteken. Maar kaarsen zorgen minstens voor een gezellige sfeer in je interieur en dat draagt dan weer bij tot een behaaglijk warm gevoel. De heerlijke geur die verspreid wordt door onze geurkaarsen, is ook weer een extra bonus. Steek eerst een kaars aan en kruip dan op de bank, lekker gezellig onder één van onze plaids en een hele stapel kussens rond je. Wie zei daar weer dat het koud was? Met deze tips heb jij er in elk geval geen last meer van.

cosy - home sweet home - lekker geurtje - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Geurkaarsen
Theelichthouders

Kaarsenhouders

In plaats van een geurkaars kan je ook enkele theelichtjes in mooie houders plaatsen. En geniet, geniet van de gezellige, warme sfeer die je net gecreëerd hebt, maar geniet ook van de gedachte dat jij op dit moment geld aan het besparen bent. Je zal zien dat het een gewoonte wordt. De eerste stap zetten is de moeilijkste. Maar ga ervoor! Gebruik onze tips en zet die verwarming lager!

cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Kaarsenhouders

Tapijten

Een tapijt geeft niet alleen een mooie en stijlvolle look aan je interieur, maar zorgt ook meteen voor vloerisolatie en dus extra warmte. Niemand gaat merken dat de thermostaat van de verwarming een beetje lager staat!

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Tapijten