Tips om energie te besparen

Home / Naar de winkel

In deze tijden van ongezien hoge prijzen voor elektriciteit, aardgas, stookolie, diesel en benzine, zijn we allemaal op zoek naar tips en ideeën om minder energie te verbruiken en geld te besparen. Wij hebben geen verstand van zonnepanelen, warmtepompen, digitale meters, thuisbatterijen en elektrische wagens, maar wij hebben wel enkele heel eenvoudige tips om zonder grote investeringen je energieverbruik serieus naar beneden te krijgen. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Plaids om energie te besparen

Plaids

Energie besparen met een zalig warme en zachte plaid! Zo eenvoudig en gezellig kan het zijn. Dit is veruit onze persoonlijke nummer één tip. Kruip op de bank lekker onder één van onze dekentjes om TV te kijken en de verwarming kan gegarandeerd een graadje lager. Leg ze over je benen als je bij het thuiswerken op je bureaustoel zit. Gebruik ze als extra deken op je bed en de verwarming op de slaapkamer kan zelfs helemaal uit. Dat ze er ook nog mooi uitzien, is een extra bonus!

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Plaids
Kussens om energie te besparen

Kussens

Stapel enkele kussens rond jou in de zetel of op je bed voor een heerlijk behaaglijk gevoel. Combineer ze met een plaid en weg is de koude! Zet de verwarming een graadje lager zonder zware investeringen, zonder aan comfort in te boeten.

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Kussens
Geurkaarsen

Kaarsen

OK, toegegeven, zoveel warmte produceert een kaars nu ook weer niet, tenzij we er heel veel gaan aansteken. Maar kaarsen zorgen minstens voor een gezellige sfeer in je interieur en dat draagt dan weer bij tot een behaaglijk warm gevoel. De heerlijke geur die verspreid wordt door onze geurkaarsen, is ook weer een extra bonus. Steek eerst een kaars aan en kruip dan op de bank, lekker gezellig onder één van onze plaids en een hele stapel kussens rond je. Wie zei daar weer dat het koud was? Met deze tips heb jij er in elk geval geen last meer van.

cosy - home sweet home - lekker geurtje - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Geurkaarsen
Theelichthouders

Kaarsenhouders

In plaats van een geurkaars kan je ook enkele theelichtjes in mooie houders plaatsen. En geniet, geniet van de gezellige, warme sfeer die je net gecreëerd hebt, maar geniet ook van de gedachte dat jij op dit moment geld aan het besparen bent. Je zal zien dat het een gewoonte wordt. De eerste stap zetten is de moeilijkste. Maar ga ervoor! Gebruik onze tips en zet die verwarming lager!

cosy - home sweet home - mooi accessoire - relax

Ontdek onze collectie Kaarsenhouders
Beanies en mutsen

Beanies

Nu is het echt hoog tijd om dat goede voornemen om de auto vaker te laten staan en te voet te gaan of de fiets te nemen, om te zetten in daden. Elke kilometer niet gereden met de auto is geld bespaard. Elke kilometer te voet of met de fiets is geld bespaard. Elke kilometer te voet of met de fiets is gewerkt aan je fysiek. Koud en guur weer? Dat is nu geen excuus meer. Vermijd verlies van lichaamswarmte en houd je hoofd warm tijdens koude dagen met één van onze mutsen. Dat je er dan ook nog cool en stijlvol uitziet, is een extra bonus!

minder met de wagen - meer met de fiets - meer te voet - geld besparen - lekker warm - een gezonde geest in een gezond lichaam - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Beanies
Petten

Petten

Vind je een muts maar niks? Niet getreurd, dan hebben we bij Julien Deluxe enkele stijlvolle petten voor jou die net hetzelfde effect hebben als een muts, nl. je hoofd warm houden op koude dagen. Dus, nog steeds geen excuus om niet te voet te gaan of op de fiets te springen! En ook met onze petten zal je er cool en stijlvol uitzien. Extra bonus!

minder met de wagen - meer met de fiets - meer te voet - geld besparen - lekker warm - een gezonde geest in een gezond lichaam - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Petten
Hoeden

Hoeden

Als je echt indruk wilt maken, dan kan je niet zonder één van onze originele en stijlvolle hoeden. Je zal het vanzelf warm krijgen dankzij de aantrekkingskracht die je uitstraalt wanneer je over straat wandelt of fietst met deze eyecatcher op je hoofd. Wie wilt er dan nog met de auto rijden? Misschien kan je die ook verkopen? Extra bonus!

minder met de wagen - meer met de fiets - meer te voet - geld besparen - lekker warm - een gezonde geest in een gezond lichaam - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Hoeden
Wintersjaals

Wintersjaals

Nog zo een topper om overtuigd te geraken om de auto op stal te laten staan: onze wintersjaals. Super zachte, heerlijk warme, kleurrijke sjaals. Ideaal als je te voet of met de fiets op stap gaat. En eerlijk gezegd, waarom zou de sjaal alleen voor buiten kunnen dienen? Ook binnen kan je deze sjaal gewoon dragen. Weeral extra bonus.

minder met de wagen - meer met de fiets - meer te voet - geld besparen - lekker warm - een gezonde geest in een gezond lichaam - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Wintersjaals
Sjaals

Sjaals

Als je tijdens het thuiswerken stilzit op je bureaustoel, of als je in de zetel zit om TV te kijken of een boek te lezen, dan mag je een plaid en een stapel kussens rond u liggen hebben, dan heeft uw nek het nog steeds koud. Ook daar hebben we bij Julien Deluxe een oplossing voor. Met één van onze sjaaltjes ga je niet alleen een mooi en stijlvol accessoire toevoegen aan je outfit, maar je krijgt het ook lekker warm. Energiecrisis? Jij weet er wel raad mee!

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Sjaals
Sokken

Sokken

Dit hebben we allemaal al wel eens ervaren: koude voeten. Als je koude voeten hebt, dan helpt geen enkele plaid, geen enkel kussen en geen enkele sjaal om het warm te krijgen. Dus, aandoen die sokken! Desnoods twee paar over elkaar. Als we maar lekkere warme voetjes krijgen.

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire

Ontdek onze collectie Sokken
Theepot

Kopje thee

Een lekker warm kopje thee maakt onze innerlijke mens warm en dat voelen we vanbuiten. De smaak speelt geen rol, als de thee maar warm is. Combineer het kopje thee met een plaid, een hoop kussens, enkele kaarsjes, twee paar sokken over elkaar en een mooie sjaal. Wedden dat je niet meer uit de zetel komt en wedden dat je de verwarming nog een graadje lager zet!

de verwarming een graadje lager - geld besparen - lekker warm - cosy - home sweet home - mooi accessoire - lekker - relax

Ontdek onze collectie Theepotten

Portemonnees en portefeuilles

Proficiat! Als je al onze tips opgevolgd hebt, dan heb je nu een mooi bedrag bij elkaar bespaard. Een nieuwe geldbeugel kan je zeker gebruiken om de bespaarde centjes op te bergen. Doe er iets leuks mee. Je hebt het verdiend!

Ontdek onze collectie Portemonnees

Start vandaag nog met geld besparen bij jouw thuis en onderweg!