De ultieme gelaatsverzorging bij je thuis, voor mannen en voor vrouwen

Met deze tips & tricks geniet je van de beste gelaatsverzorging bij je thuis, alsof je rechtstreeks uit het schoonheidssalon komt. En dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen.

De allereerste stap in je dagelijkse beauty ritueel is het goed reinigen van je gezicht

Pas deze stap elke ochtend en elke avond toe. Het reinigingsproduct dat je hiervoor gebruikt, is afhankelijk van je huidtype: de droge tot normale huid of de gemengde tot vette huid.

De normale huid voelt goed en soepel aan, heeft een mooie roze teint en heeft geen vette of droge delen. De poriën zijn klein en je huid vertoont geen zwarte puntjes.

De droge huid heeft geen vette delen en kan soms strak, jeukerig, ruw of schilferig aanvoelen. De poriën zijn nauwelijks zichtbaar. Je huid vertoont geen zwarte puntjes. Dit type huid reageert snel op invloeden van buitenaf zoals temperatuurverschillen.

De gemengde huid kenmerkt zich door een vette glans op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) en droge wangen. Op de vette delen zijn de poriën goed zichtbaar en er zijn zwarte puntjes zichtbaar.

De vette of onzuivere huid vertoont over het volledige gezicht een vette glans. De poriën zijn goed zichtbaar en er zijn zwarte puntjes en puistjes zichtbaar.

 • DROGE TOT NORMALE HUID

  De Aloë Vera reinigingsmelk met amandelolie is een milde gelaatsreiniger, geschikt voor de droge tot normale huid, en mag ook op de oogleden gebruikt worden. Je kan deze reinigingsmelk ook gebruiken om je make-up te verwijderen.

  Ontdek 
 • GEMENGDE TOT VETTE HUID

  Deze milde reinigingsgel van Aloë Vera regelt de talgafscheiding wat hem uiterst geschikt maakt voor de vette en gemengde huid. Hij mag ook op de oogleden gebruikt worden en je kan hem ook gebruiken om je make-up te verwijderen.

  Ontdek 

Af en toe een scrub

Naast het dagelijks reinigen van je gezicht met een reinigingsmelk of -gel is het aangeraden om regelmatig een scrub (peeling) te doen. Op die manier worden dode huidcellen verwijderd, zodat de nieuwe, zachte huid aan de oppervlakte komt. Pas deze stap één tot drie maal per week toe.

 • Aloë Vera Skin Care Scrub

  De scrub van Aloë Vera zorgt voor een milde maar diepgaande reiniging van de huid. De milde scrubdeeltjes ontdoen de huid van de dode huidcellen, zonder agressief te zijn.

  Ontdek 

Af en toe een gezichtsmasker

Bij een uitgebreide gelaatsverzorging hoort een gezichtsmasker. De ene dag heeft je huid meer hydratatie nodig, de andere dag is een extra diepe reiniging nodig. Kijk goed naar je huid wat het op dat moment nodig heeft en stem daar het masker op af. Pas deze stap één tot drie maal per week toe.

 • HYDRATEREND MASKER

  Na het gebruik van dit masker zal de huid langdurig gehydrateerd zijn.

  Ontdek 
 • ZUIVEREND MASKER

  Dit masker zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid, zonder de huid uit te drogen.

  Ontdek 

De volgende stap in de dagelijkse gelaatsbehandeling is het tonifiëren

Pas deze stap elke ochtend en elke avond toe. De tonic is een belangrijke aanvulling op de dagelijkse reiniging. Haal met een watje met een beetje tonic over je gezicht, nadat je je huid eerst via voorgaande stappen hebt gereinigd. Hiermee worden de laatste restjes van het eventuele gezichtsmasker en de laatste restjes vuil, make-up en vet verwijderd.

 • Aloë Vera Skin Care Tonic

  Door zijn ontstekingswerende eigenschappen is deze tonic ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Hij kalmeert en hydrateert de huid waardoor de huid er gezond uitziet.

  Ontdek 

De laatste stap in je dagelijkse beauty ritueel is het voeden en beschermen van je huid

Pas deze stap elke ochtend en elke avond toe.

 • DROGE TOT NORMALE HUID

  Deze voedende crème is als dag- en nachtcrème geschikt voor de zeer droge, gevoelige en normale huid.

  Ontdek 
 • GEMENGDE TOT VETTE HUID

  Deze dag- en nachtcrème is geschikt voor de gemengde en vette huid met neiging tot acné. De crème regelt de talgafscheiding, is astringerend en heeft een mattificerend effect op de huid.

  Ontdek 
 • Ontdek onze Men's Grooming Collectie

  Alles wat een man nodig heeft voor de dagelijkse verzorging en styling van haar, baard en snor, de beste scheerproducten, heerlijke parfums en producten voor lichaamsverzorging.

  Ontdek 
 • Ontdek onze Ladies Care Collectie

  Alles wat een vrouw nodig heeft voor de dagelijkse verzorging en styling van haar kapsel, heerlijke parfums en de beste producten voor lichaamsverzorging.

  Ontdek