Alles over Wintermutsen en Beanies voor mannen en vrouwen

Home / Naar de winkel

Een muts dient al lang niet meer enkel om je te beschermen tegen de koude in de herfst en de winter. Een muts is ook een mode accessoire geworden waarmee jij je persoonlijkheid kan uiten en tonen aan de wereld wie jij bent. Vind hier de perfecte muts als finishing touch van je outfit.

 • Waarom een muts dragen?

  Een muts maakt je outfit tijdens de herfst- en wintermaanden net dat tikkeltje specialer. Vroeger
  werden ze enkel gebruikt voor hun functionaliteit, namelijk om je haren bij elkaar te houden en om je hoofd en oren warm te houden, vandaag zijn ze ook een belangrijk mode artikel. Ze vrolijken je outfit in één oogwenk op. Het kunnen echte eye catchers zijn! Net zoals andere outfit accessoires, zoals sjaals, tassen, schoenen en riemen, zowel voor mannen als voor vrouwen, verdienen mutsen een plaats in je kleerkast want je kan er je outfit op een goedkope manier helemaal anders mee laten uitzien. Nog een voordeel van de muts is dat de meeste mutsen uniseks zijn, waardoor het nog gemakkelijker is om je eigen stijl te creëren en te tonen. Uiteraard biedt een muts ook warmte tijdens de kille en koude dagen, en zeker ook wanneer die gure wind langs je oren raast. Trotseer de koude met onze mooie en warme wintermutsen en beanies voor mannen en vrouwen. Maar toon ook je eigenheid met één van de mutsen uit ons assortiment. Heb je al gezien hoe kleurrijk onze collectie is? Hou jij het liever voorzichtig met grijs, beige of zwart? Geen probleem, dat kan. Maar je kan ook lekker uit de bol gaan met een opvallend en kleurrijk exemplaar. Aan jou de keuze. Bij de muts gaan functionaliteit en stijl hand in hand! Ze zijn er in verschillende kleuren, vormen en modellen. Laat je inspireren door onze tips.

 • Top 10 van de meest populaire mutsen en beanies

  Wij hebben een top 10 samengesteld met de meest populaire exemplaren van dit moment. Laat je inspireren om je outfit compleet te maken en de koude te trotseren. Waar wacht je nog op!? Misschien is er een ander exemplaar dat meer jouw voorkeur geniet? Dat kan natuurlijk ook! Wat jij mooi vindt en waar jij je goed bij voelt is het aller belangrijkste. Dat is het motto van Julien Deluxe.

Top 10 van de populairste mutsen en beanies waar jij helemaal warm en blij van wordt

 • Hoe kan ik een muts combineren met een wintersjaal?

  Om de kille en koude herfst- en wintermaanden tegemoet te gaan, zijn een muts en een sjaal onmisbare accessoires. Er zijn enorm veel combinatiemogelijkheden om je muts te matchen met een bijpassende wintersjaal. In feite zijn er geen regels en is elke combinatie die jij mooi vindt, geslaagd. Moest je toch op zoek zijn naar ideeën en inspiratie, bekijk dan hier onze voorgestelde combinaties. Wij vinden ze in ieder geval al heel geslaagd!

Combinaties met de beige mutsen

Combinaties met de donkergroene muts

Combinaties met de cognac en camel mutsen