10 Tips voor een feestelijk gedekte tafel

Home / Naar de winkel

Wanneer je je de hele dag staat uit te sloven in de keuken om de lekkerste gerechten te bereiden voor het kerstdiner of voor je huwelijksjubileum, dan wil je natuurlijk ook dat de tafel feestelijk en gezellig aangekleed is. Laat je inspireren door onze 10 tips die van je tafel een waar pareltje maken. Nu alleen het eten nog. Wat is het telefoonnummer van die traiteur ook al weer?

  • Tafelkleed

    Met een tafelkleed kan je natuurlijk je tafel beschermen tegen vlekken, kringen en krassen waardoor je tafel langer mooi blijft en zo kan je langer genieten van jouw mooie eettafel. Maar een mooi tafelkleed zorgt uiteraard ook voor extra sfeer en gezelligheid. Bij een feestelijk gedekte eettafel mag een tafellaken gewoonweg niet ontbreken. Als je er dan ook nog voor zorgt dat de verdere aankleding van de tafel zoals placemats, servetten, kaarsenhouders en het servies matcht met het tafellaken, dan zal niet alleen jij met je gerechten, maar ook je tafel de show stelen tijdens het diner. Helemaal top wordt het wanneer je de aankleding van de tafel ook nog afstemt op de rest van je interieur zoals kussens, plaids en poefs. Moeten we je nog vertellen dat het gezellig gaat worden?

  • Placemats
  • Bestekzakjes
  • Kaarsenhouders
  • Mooi gedekte tafel
Feestelijk gedekte tafel

Ontdek Bazar Bizar

Nog mooier wordt het wanneer je niet alleen je tafel mooi gaat dekken en decoreren, maar wanneer je ook de rest van je interieur gaat restylen. Laat je inspireren door de prachtige interieurstukken van Bazar Bizar.

Bazar Bizar is een Belgisch interieurmerk, opgericht in 2017, dat ontstond uit een passie voor reizen. Met de originele designstukken die zij maken van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe, brengen ze een vleugje van de Balinese cultuur naar de rest van de wereld. Bazar Bizar nodigt u uit op een verre reis naar de dansende eilanden, eeuwenoude tradities en paradijselijke stranden van Indonesië.

Ontdek de collectie van Bazar Bizar