Specials

Bij Julien Deluxe zijn we constant op zoek naar kleine, authentieke merken met kwaliteitsproducten, maar ook met een verhaal. Dit verhaal kan gaan over een familie business, artisanale producten, eerlijke handel, gewonnen prijzen en nog veel meer. Regelmatig ontdekken wij zo echte pareltjes, die we dan ook opnemen in onze shop. Stand out from the crowd. In een veld vol witte tulpen, be the red one …

 • Moogoo Creative Africa werkt samen met Afrikaanse kunstenaars die bij de productie van designmeubelen en woonaccessoires vrijwel uitsluitend recyclingmaterialen gebruiken, zoals schroot van ongebruikte olievaten.

  Recyclage en eerlijke handel 
 • De Black Lion Organic Spice Rum van de Belgische Plus Oultre Distillery won in april 2022 goud op de Frankfurt International Trophy, een internationale wijn, bier en spirits wedstrijd. Dit is de eerste internationale wedstrijd in Duitsland die amateurs in de jury opneemt om rekening te houden met de smaak van de consument.

  Winnaar Frankfurt International Trophy 2022 
 • Terre di Merino is een jonge Limburgse start-up met roots in Gargano, een groene subregio in het noorden van Puglia in Zuid-Italië. Al sedert het begin van de vorige eeuw beheert de familie er een olijfboomgaard. De olijven worden na een traditionele persing omgetoverd worden tot een karaktervolle biologische extra vierge olijfolie.

  Family Bussiness 
 • Driftwood Distillery is een kleine ambachtelijke distilleerderij, gevestigd nabij Katwijk in Nederland. Zij doen vrijwel alles zelf in huis, tot en met de etikettering. Ze hebben verschillende bekroonde gins, waaronder de Donkey Jack Gin.

  Ambachtelijk 
 • Marcel's Green Soap info 3 beloftes

  Marcel’s Green Soap is een Nederlands merk dat ecologische producten maakt van plantaardige zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en 100% vegan. De producten komen in een fles van 100% gerecycled plastic óf in een plasticvrije verpakking.

  Een propere wereld en een betere toekomst 
 • Het Duitse merk Greenburry maakt leren tassen van topkwaliteit met respect voor het milieu. Het bedrijf heeft ongeveer 150 arbeiders in dienst in de productie in India en Europa. De kinderen van de werknemers worden door het bedrijf ondersteund met schoolgeld voor beter onderwijs.

  Financële steun voor beter onderwijs 
 • Re hats Berlin

  ReHats Berlin maakt hoeden van hergebruikte stoffen zoals koffiezakken, werkkleding, spijkerbroeken en textielresten. Voor elke hoed die verkocht wordt, worden drie bomen geplant via het Eden Reforestation Project.

  Stoffen hergebruiken en bomen planten