Sale solden korting

"IK KAN NIET WACHTEN TOT BLACK FRIDAY" SALE - 15%

15% automatische korting op producten uit onze collecties Men's Outfit, Ladies Outfit, Interieur en Tafelen.

Geniet ervan! Omdat wij begrijpen dat je het beu bent om te wachten. Wachten aan de kassa in de supermarkt; wachten in de auto in de file; wachten in de auto bij de autokeuring; wachten in de auto voor het rood licht; wachten in de wachtzaal bij de dokter; wachten op uw lief; wachten tot de zon schijnt; wachten tot het regent; wachten tot het eten klaar is; wachten tot iedereen gedaan heeft met eten; wachten tot het water warm is; wachten tot uw bestelling geleverd wordt; wachten tot de was droog is; wachten tot de trein daar is; wachten tot het weekend; wachten tot de vakantie; wachten op de solden; wachten op Black friday; wachten; wachten; altijd maar wachten! Wel, bij Julien Deluxe moet je niet wachten! Profiteer nu al van onze Pré-Black-Friday-korting van 15%! Laat je helemaal gaan want voor je het weet is de korting verlopen!

De korting is geldig van 16 oktober 2022 t.e.m. 18 november 2022 en wordt automatisch toegepast in je winkelmandje. Dat is pas handig! De korting is ook geldig in onze stenen winkel.

Shop nu

Korting niet geldig op producten uit onze collecties Men's Grooming en Ladies Care. Korting niet combineerbaar met andere kortingscodes.